Vijesti

Armenija – izložba fotografija u Daruvaru

U daruvarskoj Pučkoj knjižnici i čitaonici sinoć je otvoren izložbeni postav fotografija Armenija autora Johnija Kondakijana. Fotografije su efektne, tako da je različite situacije, fotograf učinio bliskim, gotovo dohvatljivim, i približio prizore iz dojmljivih dijelova svijeta. Johny se zahvalio što smo mu svojim dolaskom u hladno daruvarsko prijepodne pomogli da premijerno prije večernje napravi i uličnu gradsku izložbu s odabranim fotografijama koje su mogli i jesu pogledali svi slučajni prolaznici jučer u Radićevoj. Slijedom naziva izložbe Armenija autor fotografija Johny Kondakijan razotkriva niz zanimljivosti u formi kratkog edukacijskog priručnika
Kondakijan

Zanimalo nas je gdje je Johny dosada objavljivao svoje fotografske radove i kako je došlo do toga da izlaže u daruvarskoj Pučkoj knjižnici?
Kondakijan

Johny Kondakijan je imao izložbe s UNICEF-om, i kako kaže…
Kondakijan

Iz ovog projekta proizašla je izložba odabranih 40-tak fotografija izloženih na britanskom Sveučilištu na Cipru, a Johny Kondakijan radio je i u nekoliko gradova u Poljskoj. Ovdje u Daruvaru izložbu njegovih fotografija Armenija možete pogledati još danas i sutra u Pučkoj knjižnici i čitaonici u Daruvaru tijekom radnog vremena ove gradske ustanove. Izložbu su organizirali Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar i Udruga Impress.

Back to top button