Vijesti

Adaptacija zgrade „ TERAPIJA“

Nakon što je krenula adaptacija zgrade Antunovog vrela u daruvarskom parku 19.lipnja, iz Daruvarskih toplica javljaju kako je prošloga tjedna krenula i adaptacija zgrade „Terapija“ i trajat će slijedećih 150 dana. Adaptacijom su obuhvaćeni terapijski bazen kao i prateći prostor.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi više od 535 tisuća eura od čega 414 tisuća financira Zavod za vještačenje, županija je pomogla s 51 tisućom dok će 70 tisuća eura financirati toplice iz vlastitih sredstava. Izvođač radova je Novi stan d.o.o. Garešnica.

Podsjećamo, krajem prošle godine Daruvarske toplice, sklopile su dva vrijedna Ugovora o dodjeli posebnih sredstava sa Zavodom za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, s ciljem zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom u integrativnoj radionici, kroz razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa.

Razdoblje provedbe programa je 60 mjeseci od dana nabave novih tehnologija i opreme, odnosno dana izvršenja izgradnje, a najkasnije do 6. prosinca 2028.godine.
foto:Daruvarske toplice

Back to top button