Vijesti

29. ŠNIDOR Daruvar 2023.

Daruvar je danas domaćin 29-om sportskom natjecanju invalida Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije. Natjecanje su jutros započeli ribiči sportskim ribolovom na daruvarskom Jezeru. Svečano otvorenje upriličeno je na otvorenom ispred zgrade Gradske uprave a sudionike i natjecateljske ekipe dočekao je i pozdravio gradonačelnik Damir Lneniček. U ime organizatora 29. Športskog natjecanja invalida Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije, predsjednik HVIDR-e BBŽ Mladen Marinković, sve pohvale ima za domaćine i suorganizatore današnjeg natjecanja:
Marinković

Završnica odnosno državno natjecanje trebalo bi se održati u rujnu ili listopadu. Gradonačelnik Damir Lneniček dočekao je i pozdravio sudionike današnjeg natjecanja:
Lneniček

Što i jeste najbolja želja sudionicima koji su na natjecanju organizirani, a u koliko ekipa i u koliko disciplina se natječaju, pojasnio je u ime daruvarske HVIDR-e, predsjednik Krešimir Ivančić:
Ivančić

Nagrade najboljima su umjetničke slike. Proglašenje pobjednika je poslijepodne na Sportskom ribnjaku Jezero u Daruvaru! ŠNIDOR u Daruvaru organiziraju daruvarska i Hvidra Bjelovarsko-bilogorske županije.

Back to top button