Vijesti

Program poticanja poduzetništva i obrtništva u Daruvaru

U Velikoj vijećnici zgrade Gradske uprave u dopodnevnim satima organizirano je potpisivanje Ugovora za dodjelu sredstava iz ovogodišnjeg Proračuna grada po Programu poticanja poduzetništva i obrtništva na području Daruvara. U prilog poticajnoj poduzetničko-obrtničkoj klimi osim financijske potpore iz grada svjedoči i kontinuirano pokretanje novih obrta.

S druge strane pokretačka radna snaga gotovo svih profila vrlo je tražena na tržištu jer radnika nema dovoljno i to je situacija koja, a da bi se riješila, iziskuje primjenu poduzetničkih vještina.

Sredstva iz Proračuna grada uplaćena upravo u ovom razdoblju kroz godinu obrtnicima su dobra premosnica do intenziviranja posla nakon godišnjih odmora naglasila je to vlasnica novog obrta za poslovno savjetovanje Svoja Tamara Banfić:
Banfić

Što se tiče poticaja iz Grada…
Banfić

Obrtnicima i poduzetnicima na današnjem potpisivanju Ugovora obratio se pružajući uvid u javni poziv gradonačelnik Damir Lneniček:
Lneniček

Poduzetnicima, obrtnicima i gospodarstvenicima gradonačelnik Damir Lneniček i ovom prilikom zahvalio se…
Lneniček

Poduzetništvu u Daruvaru u aktualnom trenutku informacijski je sažela pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Danica Cetin:
Cetin

Back to top button