Vijesti

Nagrađeni najbolji učenici

U kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Daruvar, u petak je održano nagrađivanje učenika i mentora koji su u školskoj godini 2023./2024. ostvarili zapažene rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, susretima i smotrama.  Na početku dodjele priznanja prisutnima se obratio gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček.
Lneniček

U revijalnom dijelu a prije same dodijele priznanja učenica 1.razreda Gimnazije Daruvar Ana Jurkić ispripovijedala je narodnu priču Vilinsko kolo sa kojom je nastupila na županijskom Lidranu gdje je proglašena najboljom u kategoriji pojedinačnih nastupa.

Za zapažene rezultate na natjecanjima nagrađeni su učenici iz OŠ Vladimira Nazora, Glazbene škole Brune Bjelinskog, ČOŠ Jan Amosa Komenskog, Centra Rudolf Steiner, Tehničke škole Daruvar, Ekonomske i turističke škole i Gimnazije Daruvar. Priznanja su dodijeljena i ravnateljicama škola a dodijelili su ih gradonačelnik Damir Lneniček i zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi. Na kraju dodjeljivanja uslijedilo je zajedničko fotografiranje svih nagrađenih i glazbeni nastup učenice Glazbene škole Tare Andrijević koja je osvojila 1. nagradu na međunarodnom online natjecanju koje je održano u Ukrajini.

Back to top button