Vijesti

Daruvar u ritmu rockabilly glazbe

Šesti po redu Two Days Rockabilly Plays festival rockabilly kulture, glazbe i stila pretvara Daruvar u prijestolnicu rockabillia. Lokacija festivala gornji dio Trga kralja Tomislava. Što su organizatori pripremili večeras, i subotu u dnevnom i večernjem programu, slijedi rocakabilly report, kratka tonska ilustracija iz Aktualnosti Radio Daruvara. Direktorica Turističke zajednice Daruvar-Papuk Ivana Plažanin Vuković:
Plažanin Vuković

… a ove godine su u programski koncept uključene i dvije novine. O čemu se radi, razotkriva viša stručna savjetnica za zaštitu okoliša i turizam daruvarske Gradske uprave Tea Mik:
Mik

Novitet naravno je i prvi rockabilly suvenir u Hrvatskoj Daruvarska rockabilly suknja a plan u perspektivi je nadogradnja ideja i širenje ponude dostupne zainteresiranim kupcima. Old timeri su neizostavan dio ovog festivala, a što se tiče plesnog dijela programa:
Mik

Program u 18 otvara glazba po izboru DJ Tonija a dalje slijedi prema najavi Josipa Martinovića:
Martinović

Organizacijski iza Rockabilly festivala stoje Turistička zajednica Daruvar –Papuk, Grad Daruvar, Zavičajni muzej Daruvar uz potporu benda The Cat Paws. Svi ste pozvani osjetiti čari stila života kojem ocean nije bio nikakva prepreka za raširiti se po svijetu.

Back to top button